Είστε εδώ: Προϊόντα > Πυροσβεστικά Είδη > Wet Chemical

Wet Chemical

Στην εταιρία ΛΑΔΑΣ μπορείτε να βρείτε το κατασβεστικό υλικό Wet Chemical έχει κατασκευαστεί για κατάσβεση σε κουζίνες επαγγελματικού τύπου οι οποίες δεν θα ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ξηρά σκόνη.

Λόγω της συμπληρωματικής νομοθεσίας από την πυροσβεστική όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος οπού έχουν φριτέζα ρεύματος αερίου οπού γίνετε η χρήση μαγειρικών ελαίων και λυπών είναι αναγκαία η χρήση πυροσβεστήρα f- class. Αν η χωρητικότητας της φριτέζας είναι άνω τον 10 λίτρων είναι αναγκαία η τοποθέτηση τοπικού συστήματος wet chemical ενώ αν η χωρητικότητα της φριτέζας είναι κάτω από δέκα λίτρα είναι η αναγκαία η χρήση φορητού πυροσβεστήρα κατασβεστικές ικανότητας 25F.

Το Wet Chemical είναι σε θέση να ανιχνεύσει και να κατασβέσει οποιαδήποτε μαγειρική συσκευή. Χρησιμοποιούνται ειδικοί κύλινδροι σε χαμηλή πίεση και ενεργοποιείται μηχανικά .Το Wet Chemical έχει σαν βάση παρασκευής το μίγμα άλατος - καλίου.

Η κατασβεστική ικανότητα του Wet Chemical επιτυγχάνεται με την δημιουργία ενός λεπτού σαπουνοποιημένου στρώματος πάνω από την φωτιά το οποίο εμποδίζει το οξυγόνο να έλθει σε επαφή με την ζεστή επιφάνεια. Οι φιάλες υλικού Wet chemical λειτουργούν σε πίεση 175psi μέσω αζώτου.

Επίσης μπορείτε να βρείτε Φορητούς πυροσβεστήρες Wet Chemical (2-6-9Lt.). Με τη χρησιμοποίηση ειδικού ακροφυσίου επιτυγχάνει κατασβεστική ικανότητα 25F, καλύπτοντας τις απαιτήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Φέρει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και έχει περάσει επιτυχώς τις δοκιμές διηλεκτρικής αντοχής από το Κέντρο Δοκιμών, Ερευνών & Προτύπων της Δ.Ε.Η. ΑΕ.